Over ons

Wie zijn wij?

Rubo-Bodegraven B.V. is een aannemingsbedrijf dat al meer dan 40 jaar actief is in de GWW-sector (grond-, weg- en waterbouw). In de loop der jaren zijn wij ons meer op het gebied van riolering en pompgemalen gaan specialiseren. Wij zijn een vertrouwd gezicht voor vele bedrijven, gemeentes en overheden in West-Nederland (grofweg van Maasvlakte tot aan Den Helder).

Over ons

Rubo-Bodegraven B.V. is door Hans de Klijne opgericht in 1978. In eerste instantie als aannemingsbedrijf in de grond-, weg en waterbouw. Eén van de eerste opdrachten was het aanleggen van onder meer rioolwaterpersleidingen en een gemaal ten behoeve van een camping in Zeewolde in opdracht van de Rijksdienst IJsselmeerpolders.

Rioolreiniging, inspectie, onderhoud, aanleg en herstel van rioleringsstelsels werd gaandeweg een van de grootste bedrijfsactiviteiten. Bij de opkomst van de drukriolering in de buitengebieden is Rubo-Bodegraven zich meer gaan specialiseren in het verhelpen van storingen, onderhoud en aanleg van rioolgemalen en persleidingstelsels.

Momenteel hebben wij 19 medewerkers in vast dienstverband.

Wij zijn een VCA-gecertificeerd bedrijf. Tevens zijn wij sinds 2016 in het bezit van het KIWA BRL certificaat k14020/01: “Kwaliteitsgestuurd Onderhoud aan Pompinstallaties en Gemalen” (procescertificaat K90956/01).